top of page
Politika zasebnosti

 

1 - Uvod

Ta politika zasebnosti opisuje, kako Gostilna Brančurnik (v nadaljnjem besedilu "mi", "naš") zbiramo, uporabljamo in varujemo vaše osebne podatke, ko uporabljate našo spletno stran www.brancurnik.si.

2 - Zbiranje osebnih podatkov

Osebne podatke, kot so ime, priimek, e-poštni naslov in telefonska številka, zbiramo samo, ko jih sami vnesete ob rezervacijah ali povpraševanju na naši spletni strani.

3 - Uporaba osebnih podatkov

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen obdelave vaših rezervacij in za komunikacijo z vami glede naših storitev.

4 - Varovanje osebnih podatkov

Vsi zbrani podatki so zaščiteni z ustrezno tehnologijo in postopki za preprečevanje nepooblaščenega dostopa ali uporabe.

5 - Razkritje informacij tretjim osebam

Vaših osebnih podatkov ne prodajamo, ne trgujemo in jih ne oddajamo tretjim osebam. Izjeme so le pravne zahteve, kot so sodni nalogi

6 - Vaše pravice

Imate pravico zahtevati dostop do svojih osebnih podatkov, njihov popravek ali izbris. Prav tako lahko kadar koli prekličete svoje soglasje za obdelavo podatkov.

7 - Spremembe politike zasebnosti

Občasno lahko posodobimo našo politiko zasebnosti, o čemer vas bomo obvestili na naši spletni strani.

 

Za dodatna vprašanja glede zaščite osebnih podatkov se obrnite na nas preko elektronske pošte ali telefona, ki sta navedena na naši spletni strani.

Politika piškotkov

 

Naša spletna stran, www.brancurnik.si, uporablja piškotke, da izboljša vašo uporabniško izkušnjo. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo na vaši napravi, ko obiščete našo spletno stran. Uporabljamo jih za zbiranje informacij o vaši uporabi spletne strani, kar nam omogoča, da našo spletno stran prilagodimo vašim potrebam.

Zbiranje in uporaba informacij:

  • Nujno potrebni piškotki: Ti piškotki so bistveni za delovanje naše spletne strani in ne zahtevajo vašega soglasja.

  • Funkcionalni piškotki: Ti piškotki omogočajo dodatne funkcije, kot je shranjevanje vaših nastavitev.

  • Analitični piškotki: S temi piškotki analiziramo, kako uporabljate našo spletno stran, da izboljšamo njeno funkcionalnost.

Vaše pravice: Imate pravico zahtevati, da ne uporabljamo piškotkov, ki niso nujno potrebni. To lahko storite tako, da spremenite nastavitve piškotkov v vašem brskalniku.

Za več informacij o tem, kako uporabljamo piškotke, se lahko vedno obrnete na nas preko naše kontaktnih informacij na spletni strani.

Pogoji uporabe

 

1 - Opredelitev pojmov

Uporabnik: vsaka fizična ali pravna oseba, ki uporablja storitve spletne strani.

Storitve: vse storitve, ponujene na spletni strani, vključno z rezervacijami in informacijami.

2 - Sprejem pogojev

Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da se strinja s temi pogoji uporabe.

3 - Rezervacije in odpovedi

Uporabnik lahko preko spletne strani opravi rezervacijo. Pogoji odpovedi rezervacije bodo navedeni ob potrditvi rezervacije.

4 - Omejitev odgovornosti

Lastnik spletne strani ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe spletne strani.

5 - Spremembe pogojev

Pogoji uporabe se lahko kadarkoli spremenijo brez predhodnega obvestila.

Za specifične storitve ali zahtevane prilagoditve, prosimo, da kontaktirate upravitelja spletne strani.

Izjava o dostopnosti

 

Naša spletna stran www.brancurnik.si si prizadeva zagotoviti dostopnost svojih storitev in vsebin vsem uporabnikom, vključno z osebami s posebnimi potrebami. Stremimo k skladnosti z mednarodnimi standardi za dostopnost, da omogočimo enakopravno uporabniško izkušnjo. V primeru težav z dostopom do informacij na naši spletni strani nas prosimo kontaktirajte na naš elektronski naslov. Trudili se bomo odpraviti morebitne ovire in izboljšati dostopnost naše spletne strani.

Za morebitne pripombe ali predloge glede izboljšave dostopnosti nas kontaktirajte. Vaše mnenje cenimo in upoštevamo pri nadaljnjem razvoju naše spletne prisotnosti.

bottom of page