top of page
Gostilna

 

Gostilna je razdeljena na točilnico z nekaj mizami, dve dvorani, vinsko klet ter tri manjše tematske sobe.  Manjša dvorana lahko sprejme družbo do 40 ljudi, velika pa do 100 ljudi. Z odprtjem drsnih vrat lahko gostimo družbo do 140 ljudi. V veliki dvorani je tudi plesišče in prostor za glasbenike.

V poletnih mesecih pa lahko posedite na našem letnem vrtu.

Za rezervacije, menije in dekoracijo predlagamo, da se osebno oglasite v gostilni.

Tematske sobe

 

Naše zasebne tematske jedilnice vam lahko zagotovijo zasebnost in intimnost za profesionalno ali zasebno večerjo, medtem ko uživate v naši kulinariki in izbranih vinih.

Toplo priporočamo predhodno rezervacijo, da zagotovimo, da lahko prispevamo k vašemu dogodku in ga naredimo kar se da prijetnega.

Prostor za piknik

Ob gostilni se nahaja tudi prostor za piknik, kjer lahko preživite čudovit dan v osrčju narave. Prostor za piknik ponuja vse kar potrebuje žar mojster, hladilnik, da pijača ostane hladna, pokrit prostor ter velik travnik za zunanje športne aktivnosti.

Image by Kateryna Hliznitsova
Catering Service
Catering

 

Polepšajte svoje posebne priložnosti z gostinsko ponudbo Brančurnika.

Nudimo vrsto prilagodljivih menujev in storitev za vaše poslovne in osebne dogodke.

Na vaš poročni dan vam s cateringom lahko stojimo ob strani vse od vašega doma. Popolnoma prilagojeno vašim željam.

Če želite navdušiti svoje stranke, sodelavce ali poslovne partnerje s pogostitvijo v vašem podjetju, bomo ponudbo in postrežbo prikrojili dogodku.

Pri Brančurniku se zavedamo, da je vsak dogodek edinstven in zahteva natančno načrtovanje. Naši zaposleni bodo tesno sodelovali z vami, da bi vam zagotovili popolno kulinarično zadovoljstvo.

S strastjo do kulinarične odličnosti in predanostjo, bo vaša poroka ali poslovna zabava uspeh, ki bo pustil trajen vtis na vas in vaših gostih.

bottom of page